K2 vitamin

Contact info:
  • 060-611174
    (08.00-21.00)

Ja tack, jag antar introduktionserbjudandet och får ett paket med 2 månaders förbrukning av vitamin K2 till halva priset. Introduktionspriset är 139 kr.

 
 

Jag godkänner villkoren

 
 

Vad är vitamin K2?

Vitamin K upptäcktes för över 70 år sedan av Henrik Dam, vars forskning senare belönades med Nobelpriset. Men det är först under senare år som vetenskapen verkligen fått upp ögonen för hur viktig vitamin K2 är.

Hälsofördelarna med vitamin K2 upptäcktes i Japan. I områden där natto ingick i den dagliga kosten var nämligen fallen av benskörhet betydligt färre än på andra platser.

Forskning har också visat att Japans befolkning är världsledande när det gäller hälsa i hjärta och kärl. Detta trots att Japan är ett av de länder där människor röker allra mest. Andra studier har visat att K2-vitaminer motverkar hjärtinfarkt och andra hjärt- och kärlsjukdomar. Dagligt tillskott av vitamin K2 kan minska risken att utveckla hjärtinfarkt och andra hjärtsjukdomar med upp till 50 %.

Människor i ”natto-områdena” har en betydligt högre halt av K2 i blodet än människor i andra områden. Det är först på senare tid som västvärlden fått upp ögonen för nya supervitaminet K2. Vitamin av typen K2 har visat sig ha fantastiska egenskaper och kan mycket väl bli ett av de vitaminer som är mest i ropet.

Från att ha haft låg bentäthet ligger jag nu över genomsnittet för min ålder.
Ragnhild Heieren, Hønefoss
Jag känner mig som en ung tjej igen. Smärtorna i rygg och ben är nästan borta.
Marith Hope, Oslo
Vitamin K2 har gjort blodtrycket mer stabilt och sänkt mitt kolesterolvärde.
Svein Erik Hageberg, Disenå
Jag är jättenöjd med K2-vitamin. Stelheten i muskler ochleder är nästan borta.
Wenche Bamrud, Asker
Senaste mätningen av min benskörhet visade att bentätheten nästan var tillbaka på normal nivå. Det är helt fantastiskt.
Anne Valkvæ, Oslo