D vitamin, sund kost och träning hjälper mig att behålla normal muskelfunktion

-Nu rekommendera jag K2-vitamin till alla jag möter i hopp om att andra ska få samma aha upplevelse som mig.

I 15 år funderade Liv Karin Linnerud (67) på att hon borde göra en förändring i sitt liv. Men hon hittade aldrig rätt tillfälle att ta tag i det, men så plötsligt en dag för tre år sedan beslutade hon att göra allt för att förändra sin situation. – Det är helt fantastiskt, det är det märkligaste jag har varit med om. K2 Vitamin med K och D vitamin har gett mig mitt livs största aha upplevelse, säger hon.

Kundecase -

Tidigare kände jag mig inte lika stark. – Jag började att priorotera promenader och började samtidigt äta K2 Vitamin med D vitamin.

Vändpunkten kom när hon hade sett över hela sin livssituation, tagit tag i kost och träning, hon började samtidigt använda K2 Vitamin med K och D vitamin. Plötsligt reste sig Liv Karin hastigt upp ur fåtöljen. Det som tidigare hade bjudit på stort motstånd var nu gjort på ett kick. Sedan dess har jag känt mig stark  och nu hoppas hon att fler människor får upp ögonen för betydelsen av att röra på sig, äta sunt och att ta K2 Vitamin med K och D vitamin kan aldrig skada.

Energin att odla

Det är inte bara i kroppen Liv Karin upplever mer ork.Den sprudlande pensionären har många järn i elden – det har hon alltid haft. Att orken nu blivit bättre påverkar även andra aspekter i det dagliga livet. Med nästan två tunnland trädgård och ett brinnande intresse för inredning och mode, har Skiptvet -damen energi till att fördjupa sig i sina favorit intressen.

Jag beställde K2 Vitamin efter att ha läst om det i en tidning, och det ångrar jag inte en sekund.

Jag beställde K2 Vitamin efter att ha läst om det i en tidning, och det ångrar jag inte en sekund

– Alla säger att jag är energisk och det håller jag med om till viss del, skrattar hon hjärtligt.

– Jag måste hålla igång – då trivs jag bäst. Innan jag såg över mina vanor så orkade jag inte på samma sätt, så det var hämmande på livskvalitén. Jag såg över min kost och såg till att prioriterade min träning . Jag beställde även  K2-vitamin efter att ha läst om det i en tidning. Man blir glad av att kunna göra vad du vill, konstaterar hon.

I bättre fysisk form idag än på länge

Denna vinter har Liv Karin tillbringat några aktiva dagar på sydligare breddgrader, där hon och hennes pojkvän har simmat i Atlanten och gått långa promenader längs stranden på Gran Canaria. Hon som för bara tre år sedan kände sig som en 90 åring, springer nu runt så håret fladdrar i vinden. Det värdesätter hon.

9 Anledningar till att använda K2 Vitamin med D vitamin
  • Vitamin K bidrar till att upprätthålla normal benbyggnad.
  • Vitamin K bidrar till normal blodkoagulation.
  • Vitamin D bidrar till att upprätthålla normal benbyggnad.
  • Vitamin D bidrar till normalt upptag/utnyttjande av kalcium.
  • Vitamin D bidrar till normala kalciumnivåer i blodet
  • Vitamin D bidrar till att stödja normal muskelfunktion.
  • Vitamin D bidrar till att stödja immunsystemets normala funktion.
  • Vitamin D bidrar till att bibehålla normala tänder.
  • Vitamin D har en roll i celldelningsprocessen.

– Jag har testat allt möjligt i hopp om att orka mer, men ingenting har fungerat förrän jag såg över mitt liv. Jag äter en sund och varierad kost och tränar.  Jag tar även  K2 Vitamin med K och D vitamin eftersom jag vet att K och D vitamin hjälper till att behålla flera normala funktioner. Jag måste säga att jag tycker att det är helt fantastiskt att vara i så bra form, säger hon entusiastiskt.

Det finns inte längre något som bromsar mig. Oavsett om hon skottar snö framför dubbelgaraget i Skiptvet eller simmar de veckovisa längderna i den lokala poolen – Liv Karin är i bättre form idag än på många år.

– Även om jag är pensionerad känner mig inte gammal. Jag har allt för mycket energi för det. Jag tyckte att det kändes hemskt att vara så otränad och energifattig  när jag egentligen bara ville vara ung, skrattar hon och fortsätter:

– Nu rekommenderar jag alla jag möter att göra som mig, se över sin kost och sin träning, samt att ta K2 Vitamin med K och D vitamin. Jag vill att alla ska få känna sig  som mig. Att äta en sund och varierad kost, träna och ta K2 Vitamin med D vitamin som stödjer normal muskelfunktion har för mig inneburit en helt annan energi och ork i vardagen.

Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil.